Systeembestandscontrole, of kortweg SFC, staat voor System File Checker, is een gratis DOS programma dat gemaakt werd Microsoft in de jaren van Windows 98. Dit kan u helpen bij het oplossen van een groot aantal bestand corruptie problemen die zich in Windows kunnen voordoen. Het programma kan in recente versies van Windows worden gestart door opCTRL+SHIFT+ESC te drukken of door met de rechtermuisknop op deWindows taakbalk te klikken en Taakbeheer te selecteren. Ik hoorde goede verhalen over CCleaner Free, maar ik heb momenteel een versie draaien die zwaar tegenvalt. Dat was vroeger anders want dan ruimde in een mum van tijd overbodige bestanden op. Het register is een centrale database voor alle software op je computer. Deze raakt snel vervuild of overvol, met als gevolg een haperend en langzaam systeem.

  • Toch kun je door zelf te kiezen welke services je laat opstarten een kleine prestatiewinst behalen, zeker als je wat krap in het interne geheugen zit.
  • Een mogelijkheid tot het herstellen van verwijderen en of aangepaste items in het register.
  • En na verloop van tijd vol staan met vermeldingen die er misschien allang niet meer toe doen.
  • 1) Start de register-editor ( Start-Uitvoeren en in het scherm REGEDIT typen en dan O.K. klikken ).
  • Ga naar het “Start”-menu en zoek naar “Alle bestanden en mappen”.

Als het nieuwe venster is verschenen zijn we klaar om dingen uit te gaan zetten. Wist je dat je in Windows 2000 en Windows XP verregaande controle hebt over de hoeveelheid en type meldingen die verschijnen? Via het register kun je opgeven door wat je wel en door wat je niet mag worden lastiggevallen. Als je problemen hebt met je pc, dat hij dus op eens hangt en niets meer doet en je beschikt over een AGP video adapter en een AMD Athlon processor, dan is dit de oplossing. Dit VPN-bestand is voor Android en werkt niet op uw pc. Dit antivirusbestand is voor Android en werkt niet op uw computer. Dit antivirusbestand is voor de Mac en werkt niet op uw computer.

Wat Is Eigenlijk Het Windows Register?

De bovengenoemde generieke problemen kunnen worden veroorzaakt door problemen tijdens de installatie van Office, Outlook of de Zivver Office plug-in. Bijvoorbeeld een update van Outlook van versie 2013 naar 2016 kan ervoor zorgen dat er oude verwijzingen in het register staan naar Outlook 2013. Deze verwijzingen kunnen de bovengenoemde problemen veroorzaken. Het gedeelte CCleaner Register is gewijd aan de integriteit van de Windows-register, het bestand met de systeemconfiguratie. CCleaner scant het register voor meer dan een dozijn soorten fouten en biedt de mogelijkheid om een back-up op te slaan voor het uitvoeren van een reparatie. Schoonmaken is de belangrijkste functie van CCleaner. Met een quick scan detecteert het onnodig Windows-bestanden en programma’s die u hebt geïnstalleerd, en helpt u om ze eenvoudig en effectief te verwijderen.

Wachtwoord Herstellen

Deze pagina is gereduceerd tot een onbruikbaar klein veldje. Vast dank en vriendelijke groeten,Uitgaande webmail werkt nietIk gebruik de webmail van HCC en na eerdere wijzigingen in providers heb ik de accountinstellingen al meerdere malen moeten wijzigen. Helaas lukt het me nu niet om de instellingen zodanig aan te passen dat ik mail kan versturen vanuit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Verdachte en / of irrelevante e-mails kunt u best niet openen, en zeker niet de bijlagen of links die erin aanwezig zijn, aangezien dit kan leiden tot een systeeminfectie. Het wordt sterk aanbevolen om alleen officiële en geverifieerde downloadkanalen te gebruiken. Bovendien moet software altijd worden geactiveerd en bijgewerkt met behulp van tools en functies die worden aangeboden door de legitieme ontwikkelaars.

Meer Informatie

Het gebruik van de app is ook heel eenvoudig en het enige dat je hoeft te doen, is hem starten en rechtsonder op de knop Reiniger uitvoeren te drukken. De tool doet de rest, en je zult zeker een verschil in prestatie opmerken. De app wordt geleverd met een aantal functies en je kunt deze naar eigen inzicht shell32.dll windows 10 aanpassen. Het is ook volledig gratis en een zeer betrouwbare tool. Houd er rekening mee dat het opruimen van je Windows-register enigszins riskant kan zijn, dus als je wordt gevraagd of je een back-up wilt opslaan, klik je zeker op Ja. Wordt u geprobeerd van constante foutberichten, constante bevriezen en langzame pc-prestaties? Dergelijke problemen zijn zeer vaak en worden veroorzaakt door ongeldige of beschadigde registerbestanden.